ESKİŞEHİR ESKRİM KULÜBÜ DOSTUM’DA KAMPA GİRDİ

Eskişehir Eskrim Kulübü, 4 antrenör ve 10 sporcudan oluşan kafilesiyle Yeniceköy’de bulunan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde (DOSTUM) 2 günlük kampa girdi. DOSTUM’u tanıma fırsatı da bulan sporcuları Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi’nin mega projelerinden biri olan ve şehrin kapılarını turizme açan DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi), her geçen gün bilinirliğini arttırarak adını farklı şehirlerde de duyurmaya devam ediyor. Şehrimizin doğal güzelliklerinin turizme açılması ve İnegöl’ün alternatif doğa sporlarının merkezi haline gelmesini sağlayacak DOSTUM’a gösterilen ilgi de her geçen gün artıyor.

ESKİŞEHİR ESKRİM KULÜBÜ DOSTUM’DA KAMPA GİRDİ
Bünyesinde bulunan branşlarla birçok kesime hitap eden DOSTUM’un son konukları, Eskişehir Eskrim Kulübü Sporcuları oldu. 2 günlük kamp için DOSTUM’un Yeniceköy’de bulunan merkezini seçen kulüp yöneticileri, 4 antrenör ve 10 sporcuyla burada kampa girdi.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTILAR
Salı günü beden eğitimi öğretmeni ve milli antrenör Hakan Özden nezaretinde İnegöl’e gelen sporcular, DOSTUM merkezinde bulunan çadırlarda konakladı. Kamp süresince DOSTUM’u da tanıma fırsatı yakalayan kulüp sporcuları, DOSTUM kapsamındaki alternatif spor dallarını keşfetme imkanı buldular. Okçuluk eğitimi, bisiklet, balık tutma ve benzeri faaliyetlerde bulunan sporcular ve antrenörler, Belediye Spor Salonunda bulunan tırmanma duvarında da adrenalin dolu anlar yaşadılar. Kamp süresince Huzurevi ziyareti yapıp burada kalan vatandaşlara hediyeler veren kulüp sporcuları, Gençlik Merkezini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Sporcuları en çok heyecanlandıran etkinlik ise yamaç paraşütü oldu. Eskrim sporcuları, uzman pilotlarla birlikte yamaç paraşütü yaparak İnegöl’ü gökyüzünden keşfetme imkanı buldu.

AKTAŞ ESKRİM ANTRENMANLARINI İZLEDİ
DOSTUM merkezinde eskrim antrenmanlarını da sürdüren sporcuları Belediye Başkanı Alinur Aktaş Çarşamba günü ziyaret etti. Kulüp antrenörü Hakan Özden’den bilgi alan Aktaş, sporcuların antrenmanlarını da heyecanla izledi.

İNEGÖL ARTIK BU YÖNÜYLE DE ÖN PLANCA OLACAK
Eskişehir Eskrim Kulübünün kampına ilişkin bir açıklama yapan Başkan Aktaş, DOSTUM’un artık İnegöl’ün sınırlarını aştığını söyledi. Düzenlenen kurslara şehir dışından katılan sporcuların yanı sıra artık farklı kamp programları için de İnegöl’ün tercih edilmeye başlanmasının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydeden Aktaş, “Eskişehir Eskrim Kulübünü DOSTUM’da ağırlıyoruz. 2 günlük kamp için İnegöl’e geldiler ve DOSTUM merkezimizde bulunan çadırlarda konaklayarak burada kampa girdiler. Kendileri 2 günlük kamp için bize talepte bulundular. İlgili arkadaşlarımızla yapılan organizasyonla kulüp sporcuları ve antrenörlerini İnegöl’de ağırlıyoruz. Bu bir başlangıç. Artık İnegöl’ün bu yönüyle de fazlasıyla ön planda olacağını ümit ediyoruz” dedi.

Kulüp antrenörleri ve sporcularının kamp süresince İnegöl’ün doğal güzelliklerini ve DOSTUM’un branşlarını tanıma fırsatı bulduklarını da dile getiren Aktaş, “Burada keyifli iki gün geçirdiler. Farklı branşlarla ilgili tecrübeler edindiler. Yamaç paraşütü yaptılar. Aynı zamanda eskrim antrenmanlarını da tesisimizde sürdürdüler. Ben kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kulüp antrenörü Hakan Özden, ziyareti sonunda Başkan Aktaş’a hediye takdiminde de bulundu.